Kjemiske peelinger

På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peel er så poulært er effekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate.

Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmenteringer, akne og rynker.

Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden.

Elixir Cosmeceuticals bruker virkestoffene Glykolsyrer og Mandelsyre på kjemisk peel og det er en trygg og virkningsfull prosedyre som gir en overfladisk hudfornyelse.

Mange lar seg skremme av ordet kjemisk peel og tror det innebærer mye flassing og dager hjemme fra jobb. Det er viktig å prseisere at det er virkestoffet, styrken og hvor lenge den ligger på huden som avgjør hvor dypt en kjemisk peel går. Kjemiske peelinger som går dypere i huden er forbelagt leger og personell som har fått kyndig opplæring.

Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbdring som en kur eller ønsker en party peel for mer glød og glattere hud.

Mandel Peel
1125kr
Anti-age Peel
1225kr
Hyperpigment Peel
1225kr
Ved kjøp av hudprogram min 4 produkter får man 1 kjemisk peel fra Elixir på kjøpet.